Mezoterápia bérbeadása

Fleurent 200w vákuumos elektroporációs gép ultrahanggal

Fleurent 200w vákuumos elektroporációs gép ultrahanggal

Nagytelejesítményű vákuumos elektroporációs gép ultrahanggal kombinálva. Az arc és testkezelő fejekkel szabályozhatjuk a besugárzási mélységet. Ráncok: csökkenti a ráncokat különösen a száj régióban érhető el látványos ránctalanítás, bőrfeszítés, zsírpárnák kezelése. Külön ultrahang fej az arcra és a testre, külön elektroporációs vákuumos fej az arcra és a testre.  A kaució az első havi bérleti díj. Bemutattuk a gépet profi kozmetikusoknak, kivétel nélkül azonnal kibérelték

Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. AKCIÓ: bérelje egy évig utána egy havi bérleti díjért megvásárolhatja a gépet és az tulajdonába kerül.

 

Ár: | 5 000 Ft /hét | 15 000 Ft /hó

Részletek

Hialurox dióda lézeres mezoterápiás kozmetikai gép

Hialurox dióda lézeres mezoterápiás kozmetikai gép

Ez a gép egy olasz szabadalom alapján hideg diódalézer segítségével juttatja be a mezoterpiás hatóanyagokat, 905nm. tartományban. Az ajánlott kezelések száma 6-8, hetente 2-3 alkalommal ismételhető meg. Nem a kínai gagyi utánzat hanem az eredeti amerikai Corpora gép.  A kaució az első havi bérleti díj.

A kezelést itt tekintheti meg: http://www.youtube.com/watch?v=5zqmASV-x2o

Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

 

Ár: | 50 000 Ft /hó

Részletek

Hyaluronsav 2% kozmetikai célra

Hyaluronsav 2% kozmetikai célra

NAV laborjában bevizsgált termék. Az orvosi tisztaságú sűrű méz állagú készítmény külsőleg használható. Kérésre referenciát tudunk adni, ahol fél éve használja a kozmetikus tű nélküli mezofejjel. A 10 ml. ampulla ára 3 810 Ft. bruttó. Ha nincs tű nélküli mezofeje nálunk bérelhet havi 2500 Ft-ért. A készítmény átvehető Budapesten a X. Szállás u 2/B telephelyünkön H-P 8-14 óra között, vidékre postán  utánvétellel tudjuk küldeni. 

 

Ár: 3 810 Ft /nap

Részletek